Trekantx trekant med to menn

Kåte voksne damer Haugesund

trekantx trekant med to menn

TREKANT: Ifølge eksperten er det svært vanlig at menn fantaserer om å ha sex med to (eller tre) kvinner samtidig. Foto: Shutterstock / dotshock. En av kvinnene som kommenterte i tillegg til å krysse av, skrev følgende: "Vil virkelig gjerne prøve en trekant med to menn - det er en tanke som. Meg og mannen min har det veldig bra seksuellt, eneste er at jeg avogtil Noen her som har erfaring med trekant -sex (mens de har vært i et.

Trekantx trekant med to menn - Porsgrunn

Dét er det med menn og trekant. Ellers vil jeg si: Det kan være helt topp, særlig hvis to gutter gjør alt de kan for å tilfredsstille deg! Det oppstår hovedsakelig på grunn av mindre produksjon av kjønnshormonet østrogen — derfor er det mest utbredt blant kvinner over 60 år, men også yngre kvinner kan rammes, spesielt etter fødsel. Etter overgangsalderen forsvinner det meste av østrogenproduksjonen. Litt pussig stemning på tur ned fra skogen dagen derpå, men absolutt et bra minne fra tiurleik. Meg og mannen min har det veldig bra seksuellt, eneste er at jeg avogtil Noen her som har erfaring med trekant -sex (mens de har vært i et. Jeg ville syns at det var spennende, men er usikker på om jeg ville takket ja. Det kommer an på hvordan forholdet er (er singel nå). Min erfaring. Wow, her er jo tråden til HI spammet ned med fjortismeldinger! Litt flaut og rart at andre ikke er som dere? Dere bør være utrolig trygge på  Mannen vil at vi skal ha trekant - Side 3.

Trekantx trekant med to menn - Måløy

Herpes, gonoré, klamydia og HPV kan smitte fra kjønnsorganer til munnhule og svelg ved oralsex. Finnes mange deilige oljer med smak

Videos

Vennedamen