Side smerter nederst i magen gravid

Kåte voksne damer Haugesund

side smerter nederst i magen gravid

SJEKK SMERTENE: Det er ikke alle plager som går over av seg selv. Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. Ved akutt. Jeg har så vondt på høyre side nederst i magen. Der stikker liksom til også gir det seg litt igjen. Når jeg kjører bil kjenner jeg det veldig godt. Jeg er gravid i 5. uke og har de siste to-tre dagene kjent et slags press/ smerte / stikking nede på høyre siden av magen og i korsryggen. Det er nesten ikke.

Side smerter nederst i magen gravid - Brønnøysund dogging

Kan du si noe om hva dette kan være? I tillegg kan det være at du nesten føler du mister kraften i et ben og må stoppe litt opp mens det stikker som verst. Har nå i dag hatt vondt på høyre side av magen. I fødselens åpningsfase fine fitter lange kjønnslepper fostervannet danne en væskefylt pute som skånsomt utvider fødselsveiene. Men om du opplever at den ene leggen hovner opp, blir rød, og det er et spesielt punkt som er ekstra ømt, kan det være dyp venetrombose, eller en blodpropp i leggen.

Videos

Saga of the primeval forest - story of the wolf is not like a herd SJEKK SMERTENE: Det er ikke alle plager som går over av seg selv. Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. Ved akutt. Jeg har så vondt på høyre side nederst i magen. Der stikker liksom til også gir det seg litt igjen. Når jeg kjører bil kjenner jeg det veldig godt. Graviditet eller svangerskap er navnet på tiden fosteret tilbringer i livmoren mellom Dette kan gi smerter nederst på begge sider i magen. side smerter nederst i magen gravid