Sår på kjønnsleppene sår i vagina

Kåte voksne damer Haugesund

sår på kjønnsleppene sår i vagina

Jeg er plaget av sår, svie og kløe rundt skjedeåpningen og delvis på kjønnsleppene. Sårene er som små rifter og er rødlige. De svir og klør noe. Genital herpes er en infeksjon i underlivet som gir små, væskefylte blemmer og sår på kjønnsorganet. Tilstanden kan gi en sviende og kløende. Når jeg ser meg i speilet, er de indre kjønnsleppene hovne og røde, Herpes genitalis er den vanligste årsaken til sår eller blemmer på. Kløen kan være veldig intens og komme både inne fra skjeden og på de indre kjønnsleppene. I tillegg til kløe, er det mange som opplever at. Irriterte kjønnslepper er en vanlig underlivsplage. Lær mer om årsaker, av friksjon. Ofte kan det komme sår, og det kan utvikles svie og kløe. Jeg er plaget av sår, svie og kløe rundt skjedeåpningen og delvis på kjønnsleppene. Sårene er som små rifter og er rødlige. De svir og klør noe.

Sår på kjønnsleppene sår i vagina - Svelvik sprut

Noen mnd etter ble jeg kjæreste med en, vi hadde vell sex i to mnd før han også fikk det. Det er verdt å nevne at jeg har fått utbruddene rett etter samleie med min partner som jeg ikke ser så ofte. Denne siden er kåt dame norsk erotikk del av Klikk. Verken blemmene eller sårene klør, svir eller gjør vondt på noen slags måte.

Sår på kjønnsleppene sår i vagina - Leknes nrk

Pasientrettigheter Helsetjenesten Om forskning. Ønsker du å annonsere på side2? Spør eksperten vår, Trude. Hvis du blir for tør, kan du forsøke med en glidekrem. sår på kjønnsleppene sår i vagina