Gottman modne kvinner yngre menn

Kåte voksne damer Haugesund

gottman modne kvinner yngre menn

Tallenes tale er klar: Stadig flere kvinner er eldre enn mannen i et forhold. Ideen om hva som er «normal» aldersforskjell er iferd med å  Mangler: gottman. «En viktig bok som hjelper menn til bedre å forstå kvinner. Og til å skjønne hva hun trenger i et kjærlighetsforhold!» - FRODE THUEN. MANNEN SITTER MED. GJØRE EN INNSATS: Menn mener kvinner krangler for ofte. Samlivsforskeren John Gottman mener menn må forstå bedre hvordan kvinner.

Gottman modne kvinner yngre menn - Odda

Proudly powered by WordPress. Les mer om Nettavisens debattregler her. GJØRE EN INNSATS: Menn mener kvinner krangler for ofte. Konsten att fotografera ditt barn : Inspirerande idéer för dig som vill fån. Unge menn tenner på en moden, eldre kvinne som er trygg på seksualitet sin, forklarer sexologen. ALANIS MORISETTE, SYV GANGER GRAMMY AWARD-VINNER. gottman modne kvinner yngre menn

Gottman modne kvinner yngre menn - Honningsvåg dildo

Jeg får jo muligheten til å vise hvem jeg er og hva jeg. Du er tilregnelig, forutsigbar og kommer akkurat som du er men nyvasket, selvfølgeligskriver Gottman i boka. For kvinner er det annerledes. Selv om boken overflatisk sett har en lett nedlatende tone overfor mannen, og begrunnelsene for mannens handlinger og vaner har et humoristisk aspekt ved seg, har boka likevel et underliggende poeng i tråd med Søylands anbefalinger om ikke å se på mannen som et prosjekt, men heller la ham være som han er.